Albert van den Brink | architecten
Home    |  Projecten
Saltetstraat Watergraafsmeer
Aanleunwoningen, sociale huur
16 seniorenwoningen,
1 mindervalidewoning


Opdrachtgever: De Alliantie  Amsterdam
Oplevering 1993



Doelmatige en flexibele seniorenwoningen.
Een badkamer tussen de slaapkamers geeft de woning goede gebruiksmogelijkheden zodat 2 bewoners lang bij elkaar kunnen blijven wonen en elkaar niet tot last zijn.
De schuifdeur tussen woonkamer en keuken is  een dynamisch wandelement. Een flexibel gebruik van de woning wordt hierdoor mogelijk gemaakt.

De bewoners kunnen diensten afnemen van het naastgelegen verzorgingshuis Tabitha. Zorg op maat
Seniorenwonongen Saltetstraat WatergraafsmeerSeniorenwonongen Saltetstraat WatergraafsmeerSeniorenwonongen Saltetstraat WatergraafsmeerSeniorenwonongen Saltetstraat WatergraafsmeerSeniorenwonongen Saltetstraat Watergraafsmeer